x

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Fontos információk utazáshoz, bőrönd vásárlásról és hozzájuk kapcsolódó témákhoz.
Kézipoggyász méretek

Rengeteg embernek okoz fejfájást, hogy mekkora bőröndöt vegyen utazásához. A fapados gépekkel szinte aprópénzért juthatunk el kedvenc városainkba. 
Amennyiben 1-3 napos utazást tervezünk fapados gépekkel, ott nem szükséges a feladott poggyászért kifizetni a felesleges összeget. 

A Méreteket itt megnézhetitek!
 

Az S M és L méretű bőröndök titkai  AVAGY  Miért érdemes bőrönd szettet beszerezni?

Jártál már úgy, hogy elutaztál egy csodaszép helyre egy szál bőrönddel és kézipoggyásszal, azonban a kint töltött idő alatt annyi minden klassz dolgot láttál, hogy muszáj volt megvenned annak ellenére, hogy már nem fértél el a saját bőröndödben és ezért valószínűleg egy másik bőröndöt is be kellett szerezned? Vagy épp azért hagytál ott értékes kincseket, mert nem tudtad hazahozni őket? Ha magadra ismersz, olvass tovább, mert most megtudhatod, hogy miért érdemes bőröndöt szettben vásárolni.

 

Hol nyaraljunk télen?

Nem szeretnél napokat utazni csak azért, hogy kitörj az itthoni mínuszokból? Gondoltad volna, hogy a téli hónapokban nem kell feltétlenül Ázsiába, vagy a Karib-térségbe utazni ahhoz, hogy a hideg magyarországi időjárásból kiszabaduljunk, és magunkba szívjunk egy kis meleg napsütést? Európában is vannak olyan helyek, ahol mikor itthon mínusz 10 fok van, ott körülbelül plusz 20 vagy annál magasabb a hőmérséklet, így tényleg nem kell drága repülőjegy, ha kis melegségre vágyunk.

Bőrönd a fa alatt!

Itt az év vége, közeledik a karácsony. Ilyenkor kezdődik a rohanás, az idegeskedés, hogy időre mindent beszerezzünk és persze a nagy kérdés: kinek mit vegyünk ajándékba? Nem szeretnéd a huszadik könyvet, a századik turmix gépet és az ezredik zoknit is megvenni ugye? Abban az esetben olvasd tovább a cikket, ha te sem éred be annyival a karácsonyi ajándékozást, hogy mindenkinek egyforma, díszdobozos terméket vásárolsz, amit külön ráfordított idő nélkül emelsz le a polcról.

TOP 10 Európa legszebb karácsonyi vására a

Tudtad, hogy az első karácsonyi vásárokra Bécsben került sor, több mint 7 évszázaddal ezelőtt? Egészen pontosan az első karácsonyi vásárt 1296-ban Bécsben rendezték meg, mikor is I. Albrecht császár megadta a lehetőséget a bécsi kereskedőknek és boltosoknak, hogy egy decemberi vásárt tartsanak a város lakosságának. Ezek mai napig hatalmas vonzerővel bírnak: szerte a világban decemberre a városok terei ünnepi díszbe öltözve várják azokat, akik szeretnének már idejekorán a karácsonyra hangolódni.

Karácsonyozz külföldön!

Bemutatjuk a TOP 4 klasszikus karácsonyi úticélt

Garantált ünnepi hangulatra és pihenésre vágysz? A karácsonynak nem kell feltétlenül az eszeveszett pénzköltésről és rohanásról szólnia, hiszen mi lehet jobb annál, mint egy stresszes év után elvonulni a világ elől, kikapcsolódni, a jól megérdemelt pihenéssel feltöltődni és felkészülni a következő évre. Az általunk javasolt négy hely közül biztos megtalálod az elképzeléseidnek legjobban megfelelő várost, ahol a családoddal, pároddal vagy barátaiddal életre szóló élményekkel lehettek gazdagabbak.

Mit vigyek magammal, ha egzotikus országba utazom?

Ma már fillérekért el lehet jutni egzotikus országokba. A gyönyörű homokos tengerpart, forró napsütés, különleges kultúrák és az érdekes táj vonzó úti cél lehet, főleg mikor itthon kemény mínuszok vannak. Azonban fontos tudni, hogy a legszebb, legkedveltebb trópusi helyek a fejlődő világ országaiban helyezkednek el, ahol az európai normáktól eltérő higiénés viszonyokkal találkozhatunk. Blogbejegyzésünkből felkészülhettek abból, hogy miket érdemes magatokkal vinni, milyen módon védekezhettek egy trópusi utazás során.

Milyen a csajos bőrönd?

Rózsaszín, lila, piros, fehér, Hello Kittys, kiskutyás és kiscicás… Nem, nem igazán ilyenek a csajos bőröndök. Hogy valójában milyenek, annak sokféle ismérve létezik, azonban a színük és a mintájuk nincs az első öt között. Ha velünk tartotok, akkor cikkünkből megtudhatjátok, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen egy nőcis bőrönd, mit érdemes vásárolni magatoknak, illetve férfiolvasóként a párotoknak, ha utazás előtt álltok.

Hasznos tippek a repülőtéri átszállásokhoz

Sok helyen lehet olvasni olyan bejegyzéseket, ahol az utazás előtt állók egymástól kérnek segítséget átszálással kapcsolatban, megosztják egymással félelmeiket és kétségeiket. Vannak, akik ugyan repültek már, azonban még soha nem kellett átszállniuk. Ebben a cikkben szeretnénk útmutatást adni az átszállásokkal kapcsolatos szabályokról, hasznos tippeket megosztani veletek azért, hogy ne okozzon gyomorgörcsöt egy-egy közvetlen járat nélküli utazás.

Nászajándékba bőrönd szettet!

A legnépszerűbb időszak az esküvő és a lagzi megtartásához a nyár és a kora őszi napok. Ha mostanság hivatalos vagy egy esküvőre, de nem tudod, mit vegyél nászajándékba, nem szeretnél felesleges, mégis drága tárgyakat ajándékozni, akkor van számodra egy remek tippünk: vegyél bőrönd szettet!