A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A bőrönd árak nem tántoríthatnak el a vásárlástól!

A bőrönd árak széles skálán mozognak. Számos jellemvonástól függ, hogy az érintett modell mennyibe kerül. Nem mellékes a méret, és a kialakítás. Egy kemény felülettel rendelkező típus nyilvánvalóan drágább, mint egy hagyományos, lágyfedelű. 

Ugyanígy egy óriási alternatíva többet kóstál, mint a kisméretű társa. Viszont az a legfőbb kérdés ezen a területen, hogy a kiindulási összegek mekkorák. Ugyanis, ha már azok is jócskán igénybe veszik a pénztárcádat, akkor valószínűleg nem fogod jól érezni magadat a bőröndben, pontosabban bőrödben. Itt az idő tehát, hogy közelebbről is megismerd a Yearz by March márkát, ami az évek során összefonódott a minőséggel és a pazar ár/érték aránnyal.

A márka nem kínál kevesebbet, mint öt év garanciát, strapabíró, megbízható termékeket, maradéktalan minőséget, testet öltő, szabad szemmel is jól látható eleganciát, kedvező bekerülési költségeket és hazai szervizpontot, vagyis csere esetén gyors, hatékony eljárást. Ráadásul, ha a rendelésed napján kettőig elküldöd az igényeidet, akkor már másnap üdvözölheted küszöbödön legújabb szerzeményed - kiszállítási díjmentesen. De nézzük egyesével az előnyöket. Öt esztendőnyi garancia. Mi minden történik öt év alatt? Fel sem lehet sorolni, pláne az utazások témájában. Mennyi kihívás és hatás érheti a csomagodat a repülőtéren, a vonatállomáson vagy éppen az autód csomagtartójában? Megszámlálhatatlanul sok. És a March minőség pontosan ebben a nagyfokú bizalomban mutatkozik meg, hiszen nyilvánvaló és logikus tény, hogy a gyártó akkor tud ilyen garanciaidővel szolgálni, ha a termékei maradéktalanul megbízhatóak és minőségiek.

A bőrönd árak ilyen körülmények között a földön járnak, különösen annak fényében, hogy a gyártó ügyel arra, hogy a koffereket a létező legjobb ár/érték fejében kínálja. A kedvező anyagi feltételeknek köszönhetően nem kell áldozatokat hoznod a beszerzés oltárán. A magyar szervizhálózat is külön említést érdemel, ugyanis ez azt jelenti, hogy meghibásodás esetén nem kell heteket várnod a pótalkatrészre, hanem gyors, szakszerű szervizeltetésben lehet részed, miközben silányabb minőségű alternatíváknál a csere lehetősége nem is vehető igénybe, tehát a bőrönd, hiba esetén a kukában végzi. A March ezzel szemben hosszútávú megoldást nyújt át termékeivel.

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd árak kedvező bőrönd árak