A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A közepes bőrönd jó pakolási alapként szolgálhat!

A közepes bőrönd olyan jó méretarányokkal rendelkezik, hogy nem érdemes ezt a típust mellőznöd otthoni kelléktáradból. Igazság szerint az egyik legkelendőbb modellről van szó, már ami a paramétereket illeti. 

Ebben nincsen semmi meglepő. A kifejezetten nagy alternatívák azoknak megfelelőek, akik vagy rendszeresen utaznak hosszabb távra, vagy nagy családdal veszik nyakukba a világot. Az apró termetű variációk tökéletesek egy napra, ám abban a pillanatban, hogy a biztonság kedvéért több holmival készülnél, bajba kerülhetsz. A hely szűke roppantul idegesítővé válhat. Nem érdemes ilyen nüansznyi apróságokon felidegesítened magad, ha egyszer van más választás.

Ahhoz, hogy reálisan át tudd látni melyik az a variáns, ami megfelel neked, előbb ildomos alaposan végig gondolnod egyedi igényeidet. Milyen gyakran utazol, és mekkora távra? Hány nap volt idáig a legtöbb, amit otthonodtól távol töltöttél, és átlagban mennyi időre indulsz neki a nagyvilágnak? Mik azok a felszerelések, amik semmilyen körülmények között sem maradhatnak ki a csomagolásból? Ezek a kérdések rávilágíthatnak arra, hogy mi az a méret, ami számodra optimális lehet. Az, hogy pontosan milyen kialakítású modell a hozzád illő, szintén az elképzeléseidtől függ. Ha például többnyire autóval utazol, a pakkodat biztonságban tudva, akkor nem feltétlenül kell rámenned a nagyfokú strammságra, ám ha például gyakran repülöd körbe a kontinenst, akkor nem lehet kérdés, hogy strapabíró verzióra van szükséged, mely jól tolerálja a kihívásokat.

A Yearz by March márka égisze alatt megannyi közepes bőrönd várja, hogy felfedezd őket. A különböző kialakítású modellek széles spektrumot járnak be, így aztán biztos lehetsz abban, hogy választottad minden elképzelésednek megfelel. A gyártó minden termék esetében strammságot, ellenállást és nagyfokú minőséget borítékol. Erről tanúskodik az a döbbenetes tény, hogy a bőröndökre öt év garancia érvényes. S ha mindez nem lenne elég szervízeltetésre is van lehetőség, lévén a vállalat rendelkezik hazai szervízhálózattal, ami lehetővé teszi a pótalkatrészek gyors, akadálymentes beszerzését és persze beszereltetését.