A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A Ryanair kabinbőrönd utazásra csábít!

A Ryanair kabinbőrönd kategóriában olyan poggyászokat találhatsz, amik maradéktalanul megfelelnek a légitársaság által meghatározott, paraméterekre vonatkozó szabályoknak. 

Ezek egészen pontosan: kézipoggyásznál a maximális méretek: 55x40x20 cm és 10 kg. Feladott poggyász esetén a maximálisan tolerálható súlyhatár 20 kg. Ha ezeket tudod, akkor gyakorlatilag minden, életbevágóan fontos adat a kezedben van ahhoz, hogy ne csak esztétikus, hanem praktikus modellre voksolj, mely veled tarthat az utazásaidon. A Yearz by March az a márka, ami nem kínál kevesebbet, mint prémium minőséget megfizethető feltételek mellett.

A termékpaletta tagjai bár széles spektrumot járnak be, már ami a megjelenésük milyenségét illeti, ám egy tulajdonságban maradéktalanul megegyeznek: kiváló ár/érték aránnyal büszkélkednek. Ennek köszönhetően számtalan pozitívumra tehetsz úgy szert, hogy a kedvező árakról nem kell lemondanod. De mégis mi lehet a biztosíték ezen a területen a strammság, strapabírás jelenlétét illetően? Egyedül a gyártó által borítékolt, öt évre szóló garancia. Ez az, ami kézzel foghatóvá teszi a minőséget, ami egyértelműen jelzi, hogy a márka égisze alatt megszülető termékek nem egy esztendőre és nem kis teherbírás elviselésére készültek. A gyártó emellett hazai szervizponttal rendelkezik, így aztán az esetleges javíttatás könnyedén, gyorsan megoldható.

A pótalkatrészek tempós beszerzésével akadálytalanul megvalósulhat a karbantartás, és szóba sem jöhet a parkolópályára állítás. Az eleganciát sugárzó Ryanair kabinbőrönd tökéletesen ellenáll a külső, környezeti hatásoknak, ezzel nagyfokú ellenállóságról tesz tanúbizonyságot. Ez a pozitív jellemvonás elengedhetetlen, hiszen a gyakorlatban nem kevés kihívásnak vannak kitéve a poggyászok, s ezek egy részét ki sem védheted. A kedvező anyagi feltételeknek köszönhetően áldozatok nélkül szerezheted be azt a típust, mely számodra a leginkább szimpatikus. A költségedért cserébe pedig megfizethetetlen megbízhatóságot, magas minőséget, stramm, strapabíró kialakítást kaphatsz cserébe, mely garantáltan nem hagy cserben egyetlen kimozdulásod alkalmával sem.