A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A Wizzair kabinbőrönd szárnyakat ad!

A Wizzair kabinbőrönd legfontosabb ismertetőjegye, hogy minden tekintetben megfelel a légitársaság által előírt, paraméterekre vonatkozó, alapvetően eléggé szigorú szabályoknak. 

Az utasok egy, legfeljebb 40 × 30 × 20 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak (ez gyakorlatilag a kézi táska méret).Ha magaddal szeretnéd vinni kabinbőröndödet, akkor WIZZ Priority szolgáltatás megvásárlásában érdemes gondolkodnod, amivel a fedélzetre viheted kézipoggyászod (55 × 40 × 23 cm), illetve egy kisméretű táskádat (40 × 30 × 20 cm) is. Lényeges, hogy ezeknek az információknak a tudatában légy, hiszen csak ezek fejében vásárolhatsz olyan modellt, melyet garantáltan, váratlan fejlemények és kiadások nélkül magaddal vihetsz a fedélzetre.

Az oldalunkon feltüntettük az aktuális paragrafusokat, de érdemes mindig utánanézned az éppen, utazásod idejére eső tényeknek, hogy valóban messziről elkerüljenek a negatív meglepetések. A Yearz by March az a márka, ami termékeiben eleganciát, strammságot, strapabírást testesít meg. Ha olyan poggyász után kutatsz, ami garantáltan jól viseli az igénybevételt, és nem esik áldozatául az első, reptéri kihívásnak (amit valószínűleg te nem is befolyásolhatsz), akkor a lehető legjobb helyen jársz. Ha egyetlen bővített mondattal kellene leírni, hogy miben nyújt kimagaslót a gyártó, akkor ez a kiváló ár/érték arány. A magas minőség és megbízhatóság nem valamiféle levegőben lebegő ígéret, hanem kézzel fogható bizonyosság, köszönhetően a termékekre, kivétel nélkül vonatkozó öt esztendőt felölelő garanciának.

Mi bizonyíthatná ennél konkrétabban, hogy a márka égisze alatt megszülető Wizzair kabinbőrönd nemcsak esztétikus, de tartósan praktikus választás? Mindennek tetejében ráadásul a kedvező árak pénztárcabarát közeget teremtenek a vásárláshoz, áldozatoktól és lemondásoktól mentesen. Ha az évek során esetlegesen cserére szorulna a poggyászod bármely alkatrésze, akkor a hazai szervizpontnak köszönhetően a javíttatás könnyedén, gyorsan, akadálymentesen megoldható. Ez az egy tény önmagában is megnyugtató, hiszen a pótalkatrészek megoldást jelenthetnek a felmerülő problémákra, ezzel gyakorlatilag örök életűvé téve legújabb, szemrevaló szerzeményedet.