A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A Wizzair kabinbőrönddel élmény utazni

Ha Wizzair géppel fogsz utazni, akkor nem vehetsz magadhoz akármilyen kézitáskát, a légitársaságnak ugyanis komoly szabályai vannak arra vonatkozóan, hogy milyen méretű és kialakítású táskát vihetsz fel a gép fedélzetére. 

Ha tehát nem szeretnéd nélkülözni út közben a telefonodat, az irataidat, a pénztárcádat és egyéb fontos holmidat, akkor nélkülözhetetlen, hogy az előírásokkal teljes mértékben kompatibilis bőröndöket válassz. Webáruházunk Wizzair kabinbőrönd kínálatában csak olyan termékeket találsz, melyek minden paraméter tekintetében megfelelnek a kitételeknek, így anélkül tudsz nézelődni, válogatni, hogy állandóan az adatokat kellene figyelned.

Ha rendben vannak a méretek, például szélesség, magasság, hosszúság, súly stb., akkor több időt és energiát tudsz arra fordítani, hogy a poggyásztáskák kinézetét is áttanulmányozd. Bármilyen praktikus is egy bőrönd, ha kívülről nem nyeri el a tetszésedet, akkor nem szívesen fogod használni. Ha még nem ismered a Yearz by March márkát, akkor itt az ideje, hogy pótold a hiányosságot, a gyártó által készített modellek ugyanis több szempontból is hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás élményteli elfoglaltság legyen számodra, ne pedig egy megoldásra váró probléma, amin jobb minél előbb túlesni. Mint, ahogy azt már említettük, a Yearz by March Wizzair kabinbőröndök maximálisan megfelelnek a légitársaság által felállított követelményeknek, ugyanakkor a kinézetükkel is gyorsan elismerésre tesznek szert.

Mi kellhet még ahhoz, hogy egy poggyásztáska valóra váltsa minden álmodat? Nos, például az 5 év garancia, amit mi minden Wizzair kabinbőröndhöz ajándékba adunk, hogy neked csak az utazás kellemes részével kelljen foglalkoznod. A hanyag munkát végző londinerek, vagy más egyéb ok miatt keletkező károkat rövid határidővel kijavítjuk a Yearz by March szervizponton, ahol minden törött, sérült alkatrészt ki tudunk cserélni újra. A Wizzair kabinbőrönd kétségkívül nyerő választás, hiszen minden feltételnek megfelel, ami csak egy poggyásztáskával kapcsolatban felmerülhet.