A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Az S M és L méretű bőröndök titkai AVAGY Miért érdemes bőrönd szettet beszerezni?

Az S M és L méretű bőröndök titkai  AVAGY  Miért érdemes bőrönd szettet beszerezni?

Jártál már úgy, hogy elutaztál egy csodaszép helyre egy szál bőrönddel és kézipoggyásszal, azonban a kint töltött idő alatt annyi minden klassz dolgot láttál, hogy muszáj volt megvenned annak ellenére, hogy már nem fértél el a saját bőröndödben és ezért valószínűleg egy másik bőröndöt is be kellett szerezned? Vagy épp azért hagytál ott értékes kincseket, mert nem tudtad hazahozni őket? Ha magadra ismersz, olvass tovább, mert most megtudhatod, hogy miért érdemes bőröndöt szettben vásárolni.

 

A bőrönd szett titka:

Az S-M-L méretű és egyforma külsejű bőröndök általában egymás mellett vannak kiállítva az üzletben, ha rövidebb útra tervezel, akkor biztos az S-es vagy az M-es méretű bőröndöt választod, ha pedig több mint egy hétre készülsz elutazni, akár hosszabb időre kiköltözöl, akkor a választásod minden bizonnyal az L-es méretű bőröndre esik. Azonban gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy egy bőrönd nem elég. Minél több időt töltünk máshol, egy másik országban, annál több cuccunk lesz, amit aztán a végén nem tudunk hova tenni, kidobni pedig igazán kár lenne.

 

Többek között az ilyen dilemmák elkerülése érdekében találták ki a szetteket. A bőrönd szett előnye, hogy egymásba teheted az S-M-L méretű bőröndöket, így amikor kiutazol, egy csomagnak számít, a feladott poggyász értéke nem növekszik. Azonban mikor hazajössz, nem kell az utolsó napjaidat azzal töltened, hogy ide-oda rohangálj remélve, hogy nem túl drágán találsz valami táskát, amiben elfér mindent újonnan beszerzett kincsed. Hiszen, ha előre tervezel és már a bőröndödben kiviszel magaddal egy vagy kettő másik bőröndöt, akkor csak előveszed, és máris ott lesznek a minden problémádat megoldó segítségek, amik ráadásul külsőre pontosan ugyan úgy néznek ki. Nem csak divatozásból előnyös, ha egyforma bőröndökkel utazol, hanem azért is, mert így könnyen megtalálod őket a több száz csomag között.

 

A három különböző méretű bőrönd otthoni tárolása is rendkívül praktikus és egyszerű, hiszen, ha egymásba teszed őket, akkor csak egy csomagnyi helyet foglalnak el a szobádban. Ugye milyen egyszerű? J

 

Ha szeretnél beszerezni egy szettet, nézz körbe a web shopunkban.

 

Kellemes utat és a kincseket bátran hozd haza!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: csomagolás poggyász