A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Fontos információk utazáshoz, bőrönd vásárlásról és hozzájuk kapcsolódó témákhoz.
Kézipoggyász méretek

Rengeteg embernek okoz fejfájást, hogy mekkora bőröndöt vegyen utazásához. A fapados gépekkel szinte aprópénzért juthatunk el kedvenc városainkba. 
Amennyiben 1-3 napos utazást tervezünk fapados gépekkel, ott nem szükséges a feladott poggyászért kifizetni a felesleges összeget. 

A Méreteket itt megnézhetitek!
 

Hogy működik a TSA zár? Ezermillió kérdés záporozik hozzánk, hogy hogy nyílik, hogy állítható a kód, miért nincs hozzá kulcs... 
Itt egy kis útmutató a bőrönd zárszerkezetéhez...
Vászon vagy Műanyag?

Hosszútávra repülővel milyen bőröndöt vigyek?

A képipoggyászoknál leginkább a méret és a design a lényeg.
Viszont nem mindegy milyen bőröndöt bízunk a reptéri dolgozókra.

Hol vegyek bőröndöt?

Mi a legjobb választás ha nem 1 évre vennél bőröndöt?

 Ha nem szeretnél sok sok tízezret költeni, viszont az olcsó kínait sem preferálod, akkor egyszerű a döntés.
18.000-30.000 Ft környékén mi  legjobb amit vehetsz? Megmondjuk.

Mit vihetek fel a repülőgép fedélzetére? (I. rész)

Most arról szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy mit vihettek magatokkal a gépre, az Uniós biztonsági szabályok szerint. Alapvetőn érdemes a kézipoggyászba belerakni az utazás közben hasznos dolgokat, például személyi és úti okmányokat, könyvet, gyógyszert, zsebkendőt, valamint nagyobb értékeinket. Azonban vannak bizonyos szabályok, előbb említett biztonsági előírások arra vonatkozólag, hogy miből mennyit vihetünk magunkkal a fedélzetre.

Mit vihetek fel a repülőgép fedélzetére?(II. rész)

Különleges tárgyak felvitele a repülőgép fedélzetére Európai Unió területén felszálló utasoknak
Túl nagy, túl kicsi, élő? Tudod mit vihetsz fel a gépre? 
Második részünk a repülőre felvihető tárgyakról.


Ui.: Ne hagyd otthon a kutyádat!

Mit NEM vihetek fel a repülőgép fedélzetére?

Ebben a bejegyzésben szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy az Európai Uniós biztonsági szabályok mely tárgyak felvitelét tiltja meg.

Az utasok kényelme és biztonsága érdekében a Budapest Airport az összes, a légiközlekedés biztonságára vonatkozó hazai és nemzetközi szabályozásnak megfelel. A szabályozás oka nagyon egyszerű, ugyanis egyes tárgyak vagy anyagok szállítása veszélyeztetik a repülés biztonságát vagy az utasok biztonságát.

Elveszett Poggyász

Mi a teendő abban az esetben, ha elveszett a feladott poggyászom? Ha már túl vagytok azon, hogy megvettétek álmaitok bőröndjét ( remélhetőleg a marchborond.hu-n ), bepakoltatok és felszállt veletek a gép nyugodtan hátra dőlhettek, hogy élvezzétek az utazást. Azonbana földet érést követően, hozzáteszem nagyon ritkán, előfordulhat, hogy nem minden érkezik meg a célállomásra, ilyen lehet például a feladott poggyászunk.  Az ilyen esetekben azt tanácsoljuk, hogy őrizzük meg nyugalmunkat, hiszen nagyon kevés az olyan csomag, amely valóban elveszett a rendszerben. Ha tovább olvastok, meg tudhatjátok mit a teendő abban az esetben, ha elveszett a feladott csomagotok.

 

Miért érdemes élénk színű bőröndöt vásárolni?

Gondolkodtatok már azon, hogy egy vagány pirosmandarin vagy lila színű bőröndöt vigyetek maga-tokkal az útra? Nem igazán? Akkor görgessetek lejjebb, mert most eláruljuk, mennyi mindenben lehet segítségetekre egy harsány színű poggyász, azon túl, hogy divatos.

Minden, amit az utasbiztosításról tudnod kell!

Sokan csak legyintenek, hogy ők ugyan nem kötnek arra a pár napra biztosítást, hiszen mégis mi történhetne velük ilyen rövid idő alatt? Annak ellenére, ha tényleg Te vagy az a típus, aki szökő évente egyszer beteg, még sosem műtöttek meg semmivel, egy csontja sem tört el és az orvosi rendelőt csak a tévéből ismeri, akkor is érdemes utasbiztosítást kötnöd, még arra a pár napra is, hiszen az a kevés összeg mindent megér, hogy gondtalanul tölthesd a vakációdat és még esélyt se adj Murphy-nek.

akcio, hívjonkerdezzen, go travel
go travel, az utazó
Összehasonlít
Raktárkészlet szűrő
TSA, Partner