A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Bőröndök Méretek Szerint


Első lépésként válassz méretet!
  1. Kabin méret: 1-3 napos utazáshoz. A kabin méretű bőröndök megfelelnek az IATA szabványnak, így felviheted őket a repülő utasterébe.
  2. Közepes méret: 3-7 napos utazáshoz.
  3. Nagy méret: 7+ napos utazáshoz, vagy két fő részére 3-7 napos utazáshoz.

A bőrönd méretek pontos ismerete a választásodat és vásárlásodat könnyítheti meg. Ráadásul vannak helyzetek, például repülés esetén, amikor a légitársaságok konkrétan előírják, hogy milyen paraméterű koffereket engednek fel. Ilyen helyzetben nyilván még hangsúlyosabb, hogy olyan méretű modellt preferálj, mely minden előírásnak és kritériumnak megfelel. Az oldalunkon minden egyes termékhez illusztrációk (melyeket mi magunk, egységesen készítünk el) és pontos adatok (méret, szín) tartoznak. Ezek ismeretében lényegesen egyszerűbbé válhat a feladatod. Felmerülhet benned a jogos kérdés, hogy miért éppen a Yearz by March? Hiszen a kofferek piaca is jócskán túltelített. Ez igaz, de a Yearz by March olyan előnyöket nyújt át neked a többi gyártóval szemben, ami példátlan. Hol is kezdjük? Talán az öt éves garanciánál. Ez az a tény, ami bizalomról és megbízhatóságról árulkodik. Öt esztendő alatt annyi hatás érheti a csomagjaidat, amit összeszámolni sem lehet, de a stramm, ellenálló kialakítású modellek ilyen körülmények között is jól szerepelnek.

Cégünk hazai szervizponttal rendelkezik, így a pótalkatrészek eljuttatását, beszereltetését probléma nélkül, gyors tempóban vállaljuk. Ez is óriási pozitívum, hiszen ha megvásárolsz egy olcsóbb, nem minőségi bőröndöt, akkor az, ha tönkremegy a cipzárja vagy a görgője nyilván a kukában landol. Ezzel szemben nálunk minden nehézségre van megoldás, vagyis egyetlen jó döntéssel évtizedekre hűséges útitárssal lepheted meg magadat. De itt még nincs vége az előnyök felsorolásának. A fentiek fényében valószínűleg ott motoszkál benned a kérdés, hogy mi a helyzet az árakkal? A kiváló ár/érték arányú kofferek olyan minőséget testesítenek meg, mely elérhető és megfizethető. Óriási áldozatok helyett boldogan szerezheted be legújabb szerzeményedet! A pontos bőrönd méretek sokat segíthetnek neked! Az elegáns, egységes küllemű, mégis sokszínű variációban kapható termékek méretei segíthetnek behatárolni azt a típust, ami céljaidnak és igényeidnek vagy éppen a légitársaságok által támasztott szabályoknak megfelel. Így a reptéren nem érhetnek kellemetlen meglepetések, s szűkös hellyel sem kell számolnod belföldi utazásaid során - ha a megfelelő nagyságot preferálod.