A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Wizz Air Bőröndök

ÚJ KÉZIPOGGYÁSZ SZABÁLYZAT A WIZZ AIRNÉL!
Az utasok egy, legfeljebb 40 × 30 × 20 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak (ez gyakorlatilag a kézi táska méret).
Ha magaddal szeretnéd vinni kabin bőröndödet, akkor vásárolj WIZZ Priority szolgáltatást, amivel a fedélzetre viheted kézipoggyászod (55 × 40 × 23 cm), illetve egy kisméretű táskádat (40 × 30 × 20 cm) is.

Az aktuális méret információkról mindenképp tájékozódj az alábbi honlapon!
További info: wizzair.com/hu-hu/poggyasz

Rendezés:

Fly Kabin bőrönd navy brushed

Raktáron
29.900 Ft 19.900 Ft -tól
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

Focus Kabin bőrönd wine red

Raktáron
27.900 Ft 19.900 Ft
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

Ribbon Kabin bőrönd black brushed

Raktáron
24.900 Ft
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

Lotus Kabin Bőrönd Bronz

Raktáron
34.900 Ft 24.900 Ft
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

New Carat Kabin bőrönd black brushed

Raktáron
29.900 Ft 19.900 Ft -tól
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

Carter Spec E. Kabin bőrönd fekete

Raktáron
31.900 Ft 21.900 Ft -tól
Várható kiszállítás: 2021. május 12.

A Wizz Air kabinbőrönd a repülőtársaság minden szabályának megfelel, már ami a méreteket illeti. Ez a gyakorlat nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy a kategóriában teret és helyet kapó termékek kivétel nélkül összhangban vannak a Wizz Air teremtette feltételekkel. Ez bizony óriási pozitívum, ugyanis nem kell külön keresgélned, utána olvasnod a részleteknek és esetleg azon idegeskedned, hogy döntésed kompatibilis-e a légitársaság elvárásaival. Ha ezt a terhet sikeresen letetted a vállaidról, akkor jöhet a következő kérdés. Milyen a tökéletes bőrönd? Ez az a dilemma, amire univerzális értelemben vett jó felelet nem létezik. Különösen akkor nem, ha a stílusjegyeket is bevesszük az elemzésbe, márpedig ez a lépés magától értetődő. Az, hogy milyen árnyalatú, megjelenésű modellt preferálsz kizárólag az ízlésedtől függ. Ez pedig mindenkinél más és más. A készletünkben a szivárvány sokszínűségével találhatod szembe magadat - bőröndök formájában, az tehát nem lehet kérdéses, hogy megtalálod-e a hozzád illő kelléket.

Ám az egyéb paraméterek tekintetében már sokkal könnyebb általános érvényű tanácsokat, vagy szabályokat megfogalmazni. Ha rendszeresen utazol, ha nem mellékes, hogy milyen jellemzőkkel megáldott bőrönddel járod be a világot, akkor az egyetlen jó út a vásárlásod során, ha a maradéktalan, nagyfokú minőséget priorizálod. A Yearz by March az a márka, mely nem ismer tréfát, ha a megbízhatóságról van szó. Termékei ellenállóak, stramm kialakításúak, így aztán jól veszik, a sokszor konkrétan, fizikailag jelentkező akadályokat. Az öt év garancia, melyet a gyártó biztosít magáért beszél, de a felülmúlhatatlan ár/érték arány sem hagy kétséget afelől: a legjobb helyen jársz. A magyarországi szervizhálózatnak köszönhetően, ha bármilyen baleset éri bőröndödet szállítás közben, akkor cserével gyorsan orvosolhatóvá válhat a problémád. A Wizz Air kabinbőrönd elvárásaidra van szabva! Ha a Wizz Air szárnyaival tervezed átrepülni a világot, akkor a legjobb, ha olyan kabinba szánt bőröndöt választasz, mely minden paraméterében idomul a társaság hirdette kritériumokhoz. A kínálatunkban megannyi variáció közül válogathatsz, melyek nem okozhatnak váratlan meglepetéseket.