A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Visszaküldés /elállás

30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk, így ha elállnál a vásárlástól és ezt 30 napon belül jelzed és visszaküldöd a terméket eredeti állapotban, akkor visszafizetjük a vételárat. 

Visszaküldési nyomtatványt itt tudod letölteni!

Nem jót küldtünk, hibás? Amennyiben a termék hibás, netán nem jó terméket küldtünk, úgy elnézésedet kérjük. Ebben az esetben nem kell foglalkoznod a visszaküldéssel, azonnal küldünk egy cserecsomagot, kiszállítjuk a jó terméket és elszállítjuk a rosszat.

Emberek vagyunk, néha hibázunk, de hidd el, minden nap azon vagyunk, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtsunk.

Mit kell tenned? Jelezd nekünk a hibát az uzlet@cactusstudio.hu e-mailen és intézzük is a cserét.

Cserélnéd?
Adj le egy új rendelést a webshopon. A megjegyzésbe írd le korábbi rendelésed rendelés számát és írd meg nekünk, hogy melyik terméket cserélnéd. A visszaszállítással nem kell bajlódnod. Az új csomagod kiszállításakor a futár átveszi tőled a cserélni kívánt terméket becsomagolt állapotban és rárakja a visszaszállítási címkét.

Ennek költsége 1900Ft amelyet a visszaküldött terméked árából vonunk majd le.

Amennyiben te szeretnéd a csomagot visszajuttatni akár személyesen, úgy arra is van lehetőséged, jelezd nekünk e-mailben az uzlet@cactusstudio.hu-címen.

Nem kell a termék? Ha esetleg Te döntesz úgy, hogy nincs szükséged a termékre, vagy épp nem jót rendeltél, akkor a következő módon tudsz elállni, illetve tudod cserélni a terméket:

Visszaküldés Módja:
1. Jelezd e-mailben az elállási szándékod az uzlet@cactusstudio.hu e-mail címen a rendelési adataiddal.
2. Küldd vissza a terméket a következő címre: Cactus Studio 1137 Budapest, Katona József u. 15.

Ezt a nyomtatványt is tedd bele a csomagba. Személyesen is visszahozhatod.

A visszaküldés saját költségen történik, de szívesen segítünk és küldünk GLS futárt, aki a becsomagolt terméket felveszi és visszaszállítja hozzánk. Ennek költsége 2800Ft.
Amennyiben szeretnéd ezt a szolgáltatást igénybe venni, feltétlen jelezd ezt az e-mailedben!

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni, a rendelésed összege, a termék visszaérkezését követően kerül visszafizetésre. A termék visszaküldésre átvételtől számítva 30 napod van. A terméket csak eredeti állapotban áll módunkban visszavenni.

Garanciális javítás visszaküldés
A legtöbb termékünkre több év garancia vonatkozik. Fontos, hogy garanciális ügyintézés esetén mi a termék javítását, illetve cseréjét vállaljuk, annak oda vissza szállítását nem, arról neked kell gondoskodni, ugyanakkor szívesen segítünk. A terméket leadhatod személyesen a Cactus Studioban, de futárral is küldheted. Ha javítás / cserét követően nem tudsz érte jönni, akkor szívesen visszaküldjük neked futárral.
Ennek költsége 1900Ft


Bármi kérdésed van keress minket!
0630/477-13-60
uzlet(kukac)cactusstudio.hu