A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Hol vegyek bőröndöt?

Hol vegyek bőröndöt? 

Nyilván mindenki szeretné ár-érték arányban a legjobbat megvenni.
A bőröndök terén ha nem nézzük a márkát, akkor már pár ezer Ft-tól indulnak bőröndök. Ezeket általában hazautazáskor vesszük, amikor nem férünk bele a jelenlegi bőröndünkbe, és csak egy utazást kell kibírniuk.
Amennyiben bőrönd vásárláskor azt is szem előtt tartjuk, hogy több évig, akár 6-7 évig használni szeretnénk egy bőröndöt, akkor érdemes kicsit többet költeni.
Amennyiben egy olyan bőröndöt vásárolunk, amire több év garanciát adnak, ott már bízhatunk abban, hogy nem pár utazásra tervezték, hiszen a gyártónak nem célja eladás után rengeteg reklamációval küszködni. Ha tehát a gyártó bevállalja, hogy akár több évig jótáll a termékért, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megbízható bőröndöt találtunk.
A March bőröndökre 5 év garanciát biztosít a gyártó, ami igazán nagy szó egy ilyen használati tárgynál.
A minőség után fontos lehet a design. Az utazás sokunk számára egy örömteljes idő, amire régóta vártunk, és akár hónapokat spóroltunk, hogy eljussunk egy gyönyörű helyre. Ilyenkor általában bepakoljuk a legjobb ruháinkat, felvesszük a kedvenc szettünket és nekiindulunk az útnak. Ehhez a bőröndünk olyan gyönyörű kiegészítőnk lesz, ami egyben kifejezi stílusunkat is. Nálunk, a Cactus Studio-ban a különböző fazonok mellett rengeteg szín érhető el, hogy mindenki az ízlésének és a stílusának megfelelőt tudja választani, elérhető áron.


Mire figyeljünk, illetve milyen dolgok különböztethetik meg "bőröndöt" a bőröndtől?

Nyilván az ár és a design után, fontos lehet számunkra a bőrönd szervizelése. A March bőröndök szervizelését mi magunk végezzük. Bárhol veszed az országban March bőröndödet, bármi történik vele, a végén hozzánk fog kerülni, és mi intézzünk a javítását, alkatrészek beszerzését garanciától függetlenül. A 30-40 ezer Ft-os bőröndöd már nem is tűnik drágának, amikor 4 év után felhívsz minket, hogy a gumikerék elkopott, és szeretnél rá újat. Ez ugyan nem garanciális hiba, de ilyenkor elhozod a bőröndödet, és ha van raktáron abból a kerékből, akkor akár azonnal, de ha nincs, akkor bekérjük a gyártótól és 1-2 héten belül cseréljük is Neked. Ez azért elég biztató, nem? Ugyanez a helyzet a bőrönd trolley húzókájával, illetve a cipzár hibával is. Mi bízunk a termékeinkben és tudjuk, hogy kevés meghibásodással kell számolnunk, így nem félünk ilyen merészen bevállalni ezt a hosszú garanciát (5 év), de a nem garanciális hibákra is legalább ennyi ideig biztosítjuk a folyamatos szerviz hátteret.

Tehát hol vegyek bőröndöt?


Bőröndöt ott érdemes venni, ahol hosszú garanciát vállalnak a termékre, illetve megoldott a bőröndök szervizelése. Mi nyilván annak örülünk, ha nálunk, a cactusstudio.hu-nál vásárolsz, de a March bőröndöt országszerte megtaláljátok, gyakorlatilag az összes plázában, illetve más online bőrönd-értékesítőnél is. 

Kemény vagy vászon bőrönd? 

Félsz, hogy eltörik? Akkor mindenképp vászon, vagy műanyag vászon kombinációt ajánlunk.
Szereted ha a bőröndöd egy gyönyörű kiegészítőd? Akkor válassz kemény (műanyag) bőröndöt.
Fontos tudni, hogy a legtöbb kemény bőröndöt csak úgy tudod kinyitni, ha elfekteted és végig kicipzárazod. Amennyiben repülőn utazunk, és szeretnénk az iratainkat gyorsan kikapni a bőr
öndből, akkor érdemes vászon bőröndöt választani aminek van kicsi cipzáros zsebe, és nem kell az egész bőröndöt kinyitni, hogy egy apróságot kivegyünk belőle. Ugyanakkor vannak kemény bőröndök is, amelyeknek már van laptoptartós része az elején, így azok szuper praktikusak utazáshoz. Ilyen például nálunk a Gotthard Laptopos Kabin bőrönd.

Mekkora bőröndöt vegyek? 

1-2 Nap: Kabin bőrönd, (34-40L). Hétvégi utazásokhoz ajánljuk. Repülőre felvihető bőrönd méret.
3-7 Nap: Közepes méret (60-70L). Sokan úgy vagyunk vele, hogy ha már veszünk bőröndöt akkor inkább nagyot és akkor az biztos mindenhová jó lesz. Ez így is van, ugyanakkor ha legtöbbször közel csak egy hetes utazásokra megyünk és egymagunk pakolunk a bőröndbe akkor a közepes méret elegendő lehet. Ez a méret igazán praktikus, ugyanis ha telepakoljuk még akkor is könnyen elbírjuk (főleg a hölgyek), illetve amennyiben ugyanezt a mennyiséget egy nagy bőröndbe pakoljuk, akkor mire megékezünk, a nagy bőröndben a kevés ruha könnyen összeborul, és a frissen vasalt ruhákat kezdhetjük újra vasalgatni. 
7+ Nap: (90-120L) Amennyiben egy hétre, vagy többre utazol, és szereted az összes ruhád magaddal vinni, akkor Neked mindenképpen a nagy méretet ajánljuk .

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne bőrönd vásárlással kapcsolatban írj nekünk nyugodtan, vagy hívj minket! Örömmel segítünk!
uzlet@cactusstudio.hu vagy 06 30 477 1360-as telefonszámon.

Mi jár ha March bőröndöt veszel?

  • Magyarországi garancialevél
  • 5 évig garanciális szerviz
  • Garancia lejárta utáni szerviz szolgáltatások

Ha itt rendeled a cactusstudio.hu-n:

  • Ingyenes szállítás 5000Ft felett
  • 1 munkanapos kiszállítás
  • Nagy raktárkészlet, így személyesen is megnézheted
  • Pénzvisszafizetési garancia


Miért jó a Cactus Studio?
Folyamatosan frissülő, de mégis egységes kollekcióval rendelkezik. Pótalkatrészeket évekig be lehet szerezni, így ha szükség van valamilyen javításra akkor gyorsan orvosolni lehet a problémát.

Rengeteg elégedett vásárló büszkélkedhet Yearz by March bőrönddel, reméljük te is büszke tulajdonosa leszel egynek.

Nagyon szeretjük ezt a márkát, Te is így fogsz érezni!

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd tipp vásárlás