A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Az 5 Legjobb Bőrönd - Ezekkel utazhatsz évekig

- 2019. 09. 02. 21:01:41

Melyik az 5 legjobb bőröndünk?
Jelen értékelésben a 30.000 és 50.000 Ft-os bőrönd kategóriát értékeltük.

Kezdjük is:

1. Bel Air


Az első helyezett a 2019 év végén megjelenő teljesen új Bel Air Bőrönd! Prémium minőségéhez viszonyítva az ára egyszerűen szuper, de nem emiatt lett első helyen. Nézzük meg mitől ez az egyik legjobb bőrönd. Anyaga 100% polipropilén, tehát nem fog eltörni és épségben hazahozhatjuk dolgainkat benne. Beépített lapos TSA zárat kapott, hogy ne akadjon bele a zár semmibe. Tökéletesen 360 fokban forgó csendes kerekeket kapott, valamint több állású strapabíró húzókát. Az egyik legjobb dolog benne a cipzár! A Bel Air bőrönd megkapta az egyik legjobb vízhatlan cipzárat ami nem csak az eső ellen nagyon jó, de hihetetlen strapabíró is. A bőrönd belseje végre megkapta a két elválasztóval rendelkező belső elrendezést és egy ruhaleszorítót. Ennek köszönhetően bármelyik oldalra rakjuk a dolgainkat, az elválasztó segítségével nem borulnak majd ki bármelyik oldalról nyitjuk majd. 

Amennyiben tetszik a design, abban az esetben mi a Bel Airt választanánk.

 

2. Gotthard/ Új Gotthard Előzsebes változat

Az második helyezett a Gotthard bőrönd család. Miért? A legnehezebb eltörni! Polipropilén lágy műanyagú bőrönd, hogy becsapódáskor az anyag rugalmasan viselkedjen és ne törjön el. Nagyon csendes könnyedén guruló strapabíró kerekek. Erős trolley húzóka. Lapos TSA számzáras zár. Gyönyörű design. Jelenleg a polipropilén bőröndök a leg strapabíróbbak.
Negatívum: Annak érdekében, hogy ne törjön a bőrönd, egy puhább műanyag bőröndről beszélünk mint polikarbonát társai. Amennyiben a bőrönd behorpad, úgy az anyag kifehéredik (pl. ha üresen ráülünk), de nem törik!
Az új előzsebes változat: Kinézetében megegyezik a sima Gotthard családdal, csak éppen sokkal jobb lett. A bőrönd kapott egy extra első cipzáros előzsebet, hogy még jobban tudjunk rendezkedni a bőröndben. A kabin méretnél ide tudjuk rakni a laptopot. Az előzseb cipzárját pedig a TSA zárba tudjuk fixálni. A Nagy méretnél a bőrönd bővíthető lett, így azt még nagyobbra tudjuk bővíteni, ha nem férnén k el. Ezzel a bővítési lehetőséggel ez a jelenlegi legnagyobb merev bőrönd nálunk. Ide kattintva megnézheted az előzsebes változatot!

3. New Carat

A New Carat bőrönd az egyik legrégebbi best seller terméke a March márkának. A bőrönd polikarbonát és ABS keveréke. Mit jelent ez? A polikarbonát gondoskodik, a tartósságról masszívságról, az ABS pedig a keménységről. Nagyon strapabíró bőrönd. Kereke csendes de nem annyira mint a Gotthard bőröndnél. TSA számzáras zár. Elegáns design.


4. Fly

A Fly család gyakorlatilag megegyezik a New Carat családdal csak másik design-t kapott. Polikarbonát és ABS mix anyagú bőrönd test. Strapabíró bőrönd nagyon jó kerekekkel.
Nagy pakoló terület, jó trolley húzóka. Névcímkés TSA számzáras zár. Mindenképp egy jó választás.

5. Ribbon 

A Ribbon talán az a bőrönd, amibe a legjobb tulajdonságokat szedték össze és a legjobb áron lehet hozzájutni. Ár-értékben ötös! Nagyon strapabíró polikarbonát ABS mix bőrönd test. Majdnem ugyan olyan design mint a Fly családnál. A Ribbon család a New Carattal egy időben jelent meg, és a legrégebb óta folyamatos tagja a March bőrönd márkának.
Strapabíró kerekek, de betonon nem olyan csendes mint a Gotthard. Erős trolley húzóka. TSA számzáras zár. Amennyiben nem szánunk többet bőrönd vásárlásra, úgy a legjobb döntés.

6. Bumper

A Bumper bőrönd lett listánk utolsója, pedig egy igen igen jó bőröndről van szó. Ugyanakkor nem mindegy mihez vásároljuk. Amennyiben a legtöbbet autón, buszon vagy vonaton utazunk, úgy ez egy nagyon jó döntés lenne bőrönd vásárláskor. Ugyanakkor a legtöbben repülős utazáshoz keresünk bőröndöt. Mit tud vagy épp mit nem a Bumper?
A Bumper bőrönd 100% ABS bőrönd, ami azt jelenti, hogy nagyon erős. A lista legkeményebb bőröndje. Miért van mégis az utolsó helyen? Amennyiben nem egy speciális ABS keverékről beszélünk (pl. Bayer AG által fejlesztett), addig sajnos a reptéri dobálásnál ez az anyag könnyebben törik mint polikarbonát /abs társai. Ettől azért nem kell megijjedni. Nem azt jelenti, hogy el fog törni. Inkább csak annyit jelent, hogy amikor telepakolva a reptéren dobálják, és az egyik sarkára vagy kerekére érkezik, úgy a bőrönd nehezebben nyeli el az ütést és könnyebben reped mint a polikarbonát ABS keverékű bőröndök. Mi jelenleg a polipropilén bőröndöket preferáljuk legjobban, valamint a polikarbonát/ abs mix bőröndöket. 
A Bumper ettől függetlenűl egy nagyon jó bőrönd. Csendesen gurul, masszív a trolley húzókája és TSA számzáras. Amennyiben ez a design tetszik a legjobban, úgy ne félj Bumper bőröndöt választani. Elégedett leszel!
 
Reméljük segítettünk kicsit a választásban. 
Ha további kérdéseid lennének hívj minket és segítünk megtalálni a tökéletes bőröndöt!
Marchborond.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd műanyag