A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Miért érdemes élénk színű bőröndöt vásárolni?

Miért érdemes élénk színű bőröndöt vásárolni?

Gondolkodtatok már azon, hogy egy vagány pirosmandarin vagy lila színű bőröndöt vigyetek maga-tokkal az útra? Nem igazán? Akkor görgessetek lejjebb, mert most eláruljuk, mennyi mindenben lehet segítségetekre egy harsány színű poggyász, azon túl, hogy divatos.

Rendkívül sok cikk, poszt és javaslat született az interneten azzal kapcsolatban, hogy kemény vagy vászon, kettő vagy négykerekű, közepes vagy nagyméretű bőröndöt válasszunk, amikor egy új bőrönd vásárlására kerül sor. Azonban a borítás, a kerekek, illetve a méret mellett fontos átgondolni, hogy milyen színűt vegyünk. Gondolkodtatok már azon, hogy egy vagány piros, mandarin vagy lila színű bőröndöt vigyetek magatokkal az útra? Nem igazán? Akkor görgessetek lejjebb, mert most eláruljuk, mennyi mindenben lehet segítségetekre egy harsány színű poggyász, azon túl, hogy divatos.

Ha belegondoltok, mindig azt a tárgyat lehet a legkönnyebben elveszíteni, ami beleolvad a környezetébe, és ha ezt tovább gondoljuk, sajnos az ilyen pasztellszínű dolgokat a legkönnyebb eltulajdonítani is anélkül, hogy a tulajdonosa vagy a környezet észrevenné azt. Ezért is lehetséges, hogy például a harsány színű bőröndöket kevesebb esetben lopják el, szolidabb megjelenésű társaiknál.

Másik, praktikusabb szempont, ami az élénk színek mellett szól, hogy egy zsúfolt poggyászkiadónál is azonnal megtalálhatjuk saját csomagunkat. Míg sokan gyakran lecsapnak, természetesen véletlenül, egy, a sajátjukhoz hasonló fekete bőröndre, majd csalódva teszik vissza a szalagra, addig például a mandarin színű poggyász tulajdonosa már valószínűleg úton van hazafelé.

Jó tanács a hagyományos megjelenésű bőröndökhöz

Ha mégis hagyományos külalakú bőröndre vágysz, érdemes ráragasztanod a nevedet, címedet és a telefonszámodat, azért, hogy könnyen megkülönböztethesd táskádat a többiekétől. Az adatok feltüntetése egyébként minden utazásnál ajánlott, még azoknak is, akik élénk színűvel utaznak.

Tehát ha egy feltűnő és divatos táskát szerzünk be, nem csak a környezetünk figyelmét hívjuk fel magunkra, hanem elkerülhetjük azt is, hogy valaki eltulajdonítsa tőlünk, összecseréljük máséval, vagy netán nehezen találjuk meg egy zsúfolt poggyászkiadónál.

Ha kedvet kaptál egy divatos, élénk színű bőrönd vásárlásához, nézz szét a webshopunkban, mert a szolid táskák mellett a legkülönlegesebb élénk színű bőröndök közül is válogathatsz.

Jó böngészést!

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd vásárlás szín