A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Nászajándékba bőrönd szettet!

Nászajándékba bőrönd szettet!

A legnépszerűbb időszak az esküvő és a lagzi megtartásához a nyár és a kora őszi napok. Ha mostanság hivatalos vagy egy esküvőre, de nem tudod, mit vegyél nászajándékba, nem szeretnél felesleges, mégis drága tárgyakat ajándékozni, akkor van számodra egy remek tippünk: vegyél bőrönd szettet!

Igen, tudjuk mostanában a leggyakoribb válasz, mikor megkérdezik az ifjú párt, hogy mit vegyenek ajándékba – mégis mire lenne szükségük a közös élethez – a pénz. Mindenki pénzt szeretne kapni azért, hogy aztán arra költhessék, amire valóban szükségük van.  

Azonban vannak, akik ezt így nem merik kerek perec megmondani a meghívott vendégeknek vagy jobb esetbe nincs is rá szükségük. Ilyenkor jön a neheze: az ajándék kiválasztása mindenkinek feladja a leckét. Nem szeretnénk, hogy bármi, amit adunk, a polcon porosodjon ugye? Nem beszélve arról, hogy az ifjú pár is hasznos és használható ajándéktárgyat szeretne kapni.

Mostanában divatos az a módszer, hogy a házasulandó pár nászajándéklistát készít, amelyen vágyaik trágyai kapnak helyet, ezzel megkönnyítve a döntést. De mi történik akkor, ha az ifjú pár nem könnyítik meg a dolgunkat a lista elkészítésével?

Erre az esetre vagy egy tippünk, mely biztosan nem fog felesleges tárgyként az egyik polcon porosodni, hiszen egy bőrönd szett a legboldogabb pillanatokban lesz velük, legyen szó nászútról vagy családi vakációról. Mivel az esküvő után mindenképp elutaznak, így egy szett igazán találó és hasznos ajándék lehet mely, ha jó minőségű, akkor hosszú éveken át elkíséri őket életük legizgalmasabb útjaikon.

A szettek előnyei egyrészt, hogy árban is igen kedvezően lehet hozzájuk jutni, jobban megéri szettben vásárolni, mintha külön-külön vennénk bőröndöt a menyasszonynak és a vőlegénynek. A három különböző méretet tökéletesen fel lehet használni egy utazás során, hiszen a nagy és a közepes bőröndbe minden olyan dolgot pakolhatunk, amit a repülő fedélzetére nem vihetünk fel, a kabin bőröndbe pakolhatjuk azokat a dolgokat, melyek jobb, ha kéznél vannak. Webshopunkban nézzetek körbe bátran, most Go Lite lila bőrönd szetthez fél áron juthattok hozzá.

Kellemes vásárlást!

Tartalomhoz tartozó címkék: tipp bőrönd vásárlás házasság