A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

TSA Lakat

!

A TSA lakathoz nem jár kulcs, ne keresd!

A TSA a Transportation Security Administration szavak rövidítése. 9/11 után a nagyobb biztonság érdekében az USA-ban bevezettek egy csomag ellenőrző folyamatot, amely minden csomagot röntgeneznek és néhányat fizikailag megvizsgálnak. A TSA zár egy olyan biztonsági zár, amelyhez a reptéri biztonságiaknak van egy speciális kulcsa, amellyel kinyithatják a vizsgálni kívánt bőröndöket, így nem kell a zárat tönkretenni. Amennyiben nem TSA lakat van a bőröndön, úgy a lakatot letörik és többet nem lehet használni.

Miért jobb a TSA? A reptéri átvizsgáláskor nem törik le a zárat.

Hogyan állítható a számzár kódja?

1. Alapállapot: a bőrönd nyitott állapotban van és a zár az aktuális nyitókódon áll (első beállítás esetén, ez a gyári kód 0, 0, 0 ).
2. A záron keressen egy kicsi benyomható gombot, majd nyomja be egy hegyes eszközzel, ekkor a kicsi gomb benyomva marad.
3. A kicsi gomb benyomása után állítsa be az új kódot!
4. A TSA zár nyitó gombját egyszer a számok felé húzza, ekkor kipattan a kicsi gomb és innentől az új kód lesz az alapállapot.

Némely záraknál nincs benyomható kicsi gomb, ott az alapállapotban a nyitó gomb folyamatos benyomva tartása mellett kell beálltani a kívánt kódot, majd a nyitó gomb elengedésével rögzül az új nyitókód.A zárakhoz nincs kulcs.

Új Bőröndöt vennél?
Nézz körül nálunk és várásolj bőröndöt 5 év garanciával, akár másnapi kiszállítással!