A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A bőrönd szett helytáll az utazás élethelyzeteiben!

A bőrönd szett ár/érték arányban a létező legjobb döntés, amit koffer beszerzésed közben hozhatsz. Miért ne határoznál egy minimum három részes készlet mellett, ha amúgy is több modell vételén gondolkodtál? 

Miért ne használnád ki a választásoddal együtt járó anyagi előnyöket? A kedvező, megfizethető feltételek amúgy is jellemzőek a termékpalettánk tagjaira, de egy ilyen duplán, sőt inkább triplán megtérülő lépéssel tovább bővítheted a pozitívumok listáját. De nézzük mi az, amivel még garantáltan számolhatsz, ha a Yearz by March-ot preferálod.

Öt év garancia. Azért ezzel kezdjük, mert ez a jellemvonás mindent elárul a gyártóról, az elhivatottságáról és arról, hogy milyen minőséget képviselnek a termékei. Öt esztendő alatt még akkor is rengeteg minden történik, ha alapvetően nem utazol sokat, viszont ha rendszeresen járod a világot, akkor különösen hangsúlyos, hogy milyen nagyfokú strapabírás szükséges ahhoz a kofferedtől, hogy jól viselje a fizikai, mechanikai kihívásokat. A hosszú élettartam ilyen körülmények között borítékolható, ami egyben azt is jelenti, hogy a befektetésed sokszorosan megtérülhet. Egyrészt önmagában az anyagi megfizethetőségnek köszönhetően. Másrészt az elégedett, örömteli alkalmazásnak hála. A magyarországi szervízhálózat jelenléte is fontos tény, lévén ez egyfajta biztonsági támaszt jelenthet a számodra. Ha valamelyik alkatrésze eltörik, tönkremegy bőröndödnek, akkor kidobásról, cseréről szó sem lehet: a kiterjedt szervizeltetési rendszer megoldja a problémádat.

Az alkatrész gyors beszerzésével és beszereltetésével máris pont kerülhet a nehézség végére. A bőrönd szett eleganciája vitathatatlan, ahogy a megtestesített magas minőség is megkérdőjelezhetetlen. Ha mindez nem lenne elég, akkor a gyors házhoz szállításnak köszönhetően pikkpakk küszöbödön üdvözölheted legújabb szerzeményedet. A délután egyig leadott rendelések már másnap kézbesítésre kerülnek úgy, hogy neked még csak kiszállítási díjat sem kell fizetned. A Yearz by March a vásárlót, vagyis téged állít a középpontba, a te igényeidre figyel, és a te elvárásaidnak megfelelően próbálja kialakítani kínálatát. Ez a koncentráltság, odafigyelés és fókuszáltság jelenik meg a komplex termékpalettában és a fent ecsetelt pozitív jellemvonásokban.

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd szett bőrönd szett vásárlás