A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Bőrönd a fa alatt!

Bőrönd a fa alatt!

Itt az év vége, közeledik a karácsony. Ilyenkor kezdődik a rohanás, az idegeskedés, hogy időre mindent beszerezzünk és persze a nagy kérdés: kinek mit vegyünk ajándékba? Nem szeretnéd a huszadik könyvet, a századik turmix gépet és az ezredik zoknit is megvenni ugye? Abban az esetben olvasd tovább a cikket, ha te sem éred be annyival a karácsonyi ajándékozást, hogy mindenkinek egyforma, díszdobozos terméket vásárolsz, amit külön ráfordított idő nélkül emelsz le a polcról.

Ha szeretteid között van olyan, aki megszállott utazó, vagy szeretne az lenni, akkor egy kézipoggyász vagy bőrönd tökéletes ajándék lehet számára, hiszen, ha folyamatosan járj a világot, akkor valószínűleg bőröndje az évek alatt megrongálódhatott, elhasználódhatott. Ilyenkor egy stramm, divatos és ütésálló darabbal könnyen örömet szerezhetsz neki. Ha viszont még nem utazik annyit, amennyit szeretne, akkor egy új táskával motiválhatod arra, hogy váltsa valóra álmát, vágjon neki a nagyvilágnak! Néha egy-egy apró dolog, egy ajándék segíthet abban, hogy szeretteink megvalósítsák céljaikat. Hiszen, ha már van például egy poggyászuk, akkor már tényleg csak meg kell pakolni és lefoglalni az utat, akár csak 1 napos utazás erejéig, ha annyira futja az idejéből. Tehát ha még nincs ötleted vagy nem szeretnél személytelen ajándékkal készülni az ünnepekre, akkor javasoljuk webshopunkat, ahol az utazás szerelmeseinek személyre szabott ajándékot vásárolhatsz rohanás vagy aggódás nélkül. Nálunk most van időd körbe nézni, ugyanis, ha december 21-ig leadod megrendelésedet, garantáljuk, hogy karácsony előtt biztonsággal kiszállítjuk.

Részletes kiszállítási információ az ünnepi időszakban:

Nálunk a megrendelések kiszállítása a webshop-standard szerint történik december 22-ig.

A december 22-én, legkésőbb 13:00-ig leadott megrendelésekre a GLS ígéri a másnapi kiszállítást, de azért ebbe be kell kalkulálni a " bármi történhet” faktort.

A karácsony előtti kiszállítást biztonsággal, a legkésőbb december 21-ig leadott és visszaigazolt megrendelésekre tudjuk garantálni.

Természetesen december 22-én 16:00-ig az átvételi ponton a megrendelt termék még átvehető.

A webshop 2016-december 23-a és 2017. január 02-a közötti időben zárva tart. Az ezen idő alatt beérkező megrendelések először január 3-án vehetők át az átvételi ponton, illetve ezen a napon kerülnek átadásra a GLS futárszolgálatnak, tehát január 4-én érkezhetnek meg legkorábban.

 


Így nincs is más hátra, minthogy nézz körbe nálunk! Kellemes ünnepeket!
 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd csomagolás vásárlás